Nuffnang Ads

Sunday, 20 March 2016

Testimonial BB Plus


Kulit muka aku memang sensetif sangat. Tambah-tambah sejak dah 30an ni.  Macam-macam benda nak singgah. Jerawat, jeragat.. Semua ada..

Sebelum ni, aku pernah amalkan beberapa jenis collagen.  Daripada jenama yang murah, sampailah yang mahal.  Memang ada kesan.  Kulit nampak berseri dan jerawat kurang.  Aku pakai juga macam-macam produk & pergi buat facial kat spa..

Tapi, masalah jeragat pulak yang tak nak hilang.  Ggrrr... 

Paling teruk, bila aku berhenti ambil pil perancang.  Kulit muka jadi berminyak & berjerawat. Dengan jeragat  yang sedia ada.. Naik segan nak jumpa orang.

So, sejak aku join bisnes Sahajidah Hai-O ni, aku pun cuba BB Plus Collagen.  BB Plus Collagen ni diperbuat daripada kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal & inulin.

Cara pengambilannya senang je: Bancuh dengan 150ml air, minum 1 hari sekali sebelum tidur @ sebelum makan.

Antara kebaikannya adalah:-

7 Hasil Kulit Cantik

1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan putih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

Meh tengok testimoni aku sendiri.  Kalau ikutkan, aku malu nak letak muka sendiri.  Tapi, sebagai penjual, kita kena cuba dulu, baru orang percaya.  Baru la orang konfiden nak beli.  Hihi.. Betul tak?

Gambar-gambar ni semua original ye.  Tak de edit @ filter pakai camera 360.. Aku pun tak pakai foundation, cuma pakai bedak Maybelline je.  Yang gambar sebelah bawah tu, memang muka tanpa mekap langsung.

Gambar yang 'selepas' tu aku ambik lepas aku minum 12 sachet BB Plus Collagen = lebih kurang selepas 15 hari.  Aku ada skip minum 2-3 kali..

Memang belum 'clear' semuanya.  Tapi, yang penting, ada kesan & aku puas hati..



Kesan jerawat hilang & jeragat dah kurang.. yeay.. ;-)


No comments:

Post a Comment